Ексклюзиви
четвер, 11 листопада 2010 20:30

Фігурки політиків вискакуватимуть замість жабенят

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  На виставці в столичному центрі ”Київекспоплаза” відвідувачам дозволяють безплатно грати на автоматах
На виставці в столичному центрі ”Київекспоплаза” відвідувачам дозволяють безплатно грати на автоматах

— Можна пограти? — хлопчик років 7 проситься до грального автомату, його панель має обриси жаб'ячої голови. Прилад показують у виставковому центрі "Київекспоплаза" на столичній вул. Салютній.

На гральному столі є вісім гнізд. Із них вискакують зелені пластмасові жабенята. Гравець має швидко загнати їх назад двома молотками із пресованого поролону.

— Цей апарат розвиває реакцію в дорослих і дітей, піднімає настрій, — говорить Володимир Палій, 29 років. Він працівник Чернівецького підприємства з виготовлення гральної техніки "Забава". — На виставці ми дозволяємо гратися жабенятами безплатно. Відвідувачі розважальних центрів мають платити до 5 гривень.

Вартість грального автомата до 15 тис. грн. Він окупиться за три місяці, запевняє представник підприємства. Інші виробники продають автомати від 16 до 120 тис. грн.

Ми робимо ставку на дітей, весь час вигадуємо щось нове. Раніше люди часто підходили до "кран-машин". Ці автомати мають діставати зі скляного резервуара м'які іграшки. Їх повно тепер. Інтересу вже не викликають, набридли людям. А наші "колотушки" це новинка. На їхній базі зробимо автомат для дорослих. Замість жабенят вискакуватимуть фігурки наших політиків. Знаю з практики, половина охочих погепати молоточками — дорослі. Але ці молотки найслабша деталь. Швидко ламаються. Нові обходяться в 20 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Фігурки політиків вискакуватимуть замість жабенят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути