середа, 24 грудня 2008 15:16

Дешеві новорічні вистави показують театри

 

Киянка Ольга Симоненко, 28 років, водить 10-річного сина Вадима на новорічну ялинку до палацу "Україна". Цьогоріч теж підуть, на виставу "Чарівний вертеп".

— В "Україні" завжди цікава програма, — пояснює Юлія. — Цьогоріч, крім самої вистави, обіцяють дресированих ведмедів, коней. Мій малий звірів дуже любить. Квитки завжди беру в партер, ближче до сцени, щоб добре видно було.

Місця перед сценою коштують 100 грн, як і торік. У кінці партеру — 40 грн. Найдешевші місця на балконі — по 30 грн. Такі ж ціни були й торік. В інших концертних залах столиці їх підвищили. Приміром, найдешевші місця в Палаці спорту нині коштують 40 грн. Торішня ціна — 20. Квитки до цирку подорожчали наполовину — до 30 грн. Вартість для дорослих і дітей однакова.

Подарунок дають за додаткову плату. Торік коробка цукерок коштувала 15 грн. Цієї зими — 25.

— Моїй дочці Наталці дуже подобаються шоу на льоду. Поведу її до Палацу спорту на "Попелюшку", — каже киянка Тетяна Мазур, 27 років.

Дешевше коштують новорічні вистави в столичних театрах. Приміром, у дитячому театрі опери та балету показуватимуть виставу "Історія Кая та Герди". Квитки вже продають по 10 грн. Найдешевше, 7 грн, у Театрі російської драми ім. Лесі Українки. Вистави там тривають приблизно годину. Довше маленькі глядачі не всидять. Подарунків у театрах не даватимуть.

Зараз ви читаєте новину «Дешеві новорічні вистави показують театри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути