вівторок, 27 листопада 2018 00:21

Ціни знижують на 20 відсотків

23 листопада в Україні була "чорна п'ятниця". Магазини масово розпродували одяг, побутову техніку, книжки, косметику, ювелірні прикраси. Інтернет-магазини пропонували максимальні знижки у ­понеділок.

У середньому українці готові витратити на покупки в "чорну п'ятницю" $113 — понад 3000 грн, дослідили в компанії Пікоді. Росіяни — $136, білоруси — 150, поляки — 175, американці — 515.

— Україна поступово наближається до того, що називають "чорною п'ятницею" в Європі та Сполучених Штатах. Магазини починають пропонувати реальні, а не надумані знижки. Минулими роками у цей день ціни завищували. Зі знижкою товари виходили за такою ж ціною, яка була раніше, — говорить 45-річний Олексій Дорошенко, директор Асоціації постачальників торговельних мереж. — Магазини заманювали покупців знижками 20 відсотків. Сьогодні таке не працює. Українці хочуть купити товари на 30–40 процентів дешевше. Деякі торгові мережі обіцяють знижку 90 відсотків. Насправді ж опускають ціну не більше, ніж на 20.

В Україні на розпродажах найбільшим попитом користуються одяг та взуття. В США — електроніка. Бо у нас люди не мають грошей робити масштабні покупки. Торік тільки 10 відсотків населення купувало побутову техніку.

Зараз ви читаєте новину «Ціни знижують на 20 відсотків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути