вівторок, 04 грудня 2007 17:23

Боді-масаж робить гола масажистка

— Зарізав я позаминулого тижня кабанця, повіз у Київ продавати, — розповідає житель райцентру Вишгород Київської області Василь Чупак, 44 роки.

— День простояв на базарі біля метро Героїв Дніпра. Холодно! Скрутило мені поперек, — згадує чоловік. — Зайшов у наливайку, випив чарку перцівки. Трохи попустило.

Сусіди по прилавку нарадили не гаючись піти на масаж, краще з прогріванням. На стовпі біля базару Василь Чупак побачив оголошення масажного салону "Гейша".

— Було недалеко, я й пішов, — каже Василь. — Зустріла мене дівчина, назвалася Каріною. Сказала роздягтися і лягти на живіт.

Масажистка полила спину олійкою для немовлят "Бебі ойл", почала масувати руками та колінами. Біль попустив.

— Потім сказала мені повернутися на бік. Перевертаюся. Бачу, а вона геть роздягнена! — сміється Чупак. — Мене замалим грець не вхопив! Вона почала заспокоювати: мовляв, так і треба. Ну, тут я мало не зомлів.

Василь запитав про вартість такого масажу:

— Як почув, знову у піт кинуло. За сеанс — 150 гривень! Жінка поб"є, як признаюся.

Удома Чупак розповів дружині, що в нього боліла спина, тому трохи випив. Збрехав, що в наливайці витягли гаманця, тому привіз мало грошей. Про масаж не згадував.

Наступного разу Василь Чупак купив газету оголошень.

— Салонів боді-масажу у Києві чимало, — веде далі Василь Сергійович. — Неподалік Південного вокзалу знайшов салон "Моніка". Біля Володимирського ринку — фірму "Леді релакс". На Лук"янівці біля СІЗО є салон "Багіра", а за хвилину ходу від майдану Незалежності — "Гюльчатай". — Ціна всюди однакова — 150 гривень за сеанс, — підсумовує Чупак. — Признався про своє відкриття кумові. Інколи ходимо у салон удвох. Жінкам не розказуємо.

Зараз ви читаєте новину «Боді-масаж робить гола масажистка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути