Ексклюзиви
вівторок, 03 червня 2008 18:19

50 прядок волосся коштують 750 гривень

Автор: фото: Анна ІЛЬЮК
  Ірина Парцей показує, як причіпляти штучні пасма волосся на кліпси. Таке нарощування у Івано-Франківську коштує 700 гривень
Ірина Парцей показує, як причіпляти штучні пасма волосся на кліпси. Таке нарощування у Івано-Франківську коштує 700 гривень

Наростити волосся у Івано-Франківську удвічі дешевше, ніж у Києві. Компанія "Імперія Волосся" з обласного центру застосовує різні техніки. При гарячому нарощуванні майстер смолою кріпить пасмо до волосся клієнта. Інший спосіб — до заплетеного волосся чіпляють штучні коси.

— Найбезпечніший — кліпсовий. Пасма волосся, наче заколку, чіпляють з-під низу, — пояснює директор компанії Ірина Парцей, 21 рік. — Майстри закріплюють їх у зачіску. Жінка може наступного дня зняти. Такий спосіб ще й дешевий. 300 грамів волосся коштує 700 гривень. Ще 100 — робота перукаря. Пасма лишаються у клієнта. За якийсь час їх знову можна причепити.

У столиці послуги з нарощування волосся надають майже в кожній перукарні. У салоні "Деліс", що на бульварі Перова, це коштує від 2 тис. грн, каже адміністратор Інга Корженко, 25 років.

— У нашому салоні нарощують різними способами. Ціна однакова — від 2 до 2,5 тисяч гривень, — говорить Корженко. —  Носити штучне волосся можна чотири місяці. Потім треба робити корекцію. Це коштує від 500 гривень. Щоб зняти штучні пасма, треба заплатити 300–500 гривень.

До Ірини Парцей у Івано-Франківськ приїжджають клієнти зі столиці. Кажуть, що у Києві так дешево не буває.

— У нас за 50 маленьких прядок беруть 750 гривень, у столиці — майже дві тисячі. Якось у Франківськ приїжджала одна естрадна зірка — не казатиму імені — і нарощувала в мене волосся, — розповідає Ірина. — Я назвала ціну — 1500 гривень. А вона коли почула, то дала мені 2 тисячі доларів на чайові. Була задоволена сервісом.

Нещодавно у столиці відбулася виставка салонів краси під назвою "Бьюті салон" в "КиївЕкспоПлазі" на вул. Салютній. У ній взяли участь і працівники компанії "Імперія Волосся".

Зараз ви читаєте новину «50 прядок волосся коштують 750 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути