Ексклюзиви
середа, 21 березня 2018 09:15

40% заробітчан не витримують темпу роботодавців - експерт

40% заробітчан  не витримують темпу роботодавців - експерт
40% українців фізично не можуть вкластися у темп, яки задають за кордоном. Фото:kor.ill.in.u

Українці працюють за кордоном більше, ніж в Україні. При такій інтенсивності праці можуть заробляти рівнозначні суми і вдома.

Про це заявив президент Всеукраїнської асоціації компаній з міжнародного працевлаштування Василь Воскобойник у ефірі "5 каналу".

"Якщо ми говоримо про фахівців – такі, як зварювальники, токарі, будівельники – так, вони можуть заробляти і тут. При такій же інтенсивності, вони можуть заробляти тут такі ж самі гроші", – каже Воскобойник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бельгієць розповів, чому закриває бізнес в Україні

Закордонні роботодавці прагнуть використовувати українців із максимальною ефективністю. А це вимагає від заробітчан виконання великого обсягу робіт.

"Ті українці, що працювали у Польщі, в Німеччині, в Італії, – можуть підтвердити, що інтенсивність праці набагато вища. Це пов'язано з тим, що бізнесмени і підприємці хочуть використовувати робочі руки людей з максимальною ефективністю. Відсотків 40 українців фізично не можуть вкластися у цей темп. Вони не можуть працювати з таким навантаженням, і тому повертаються в Україну і розповідають про те, як над ними знущалися, як їм було важко, тяжко".

62% українських трудових мігрантів планують працювати в Польщі. 11% з них не проти залишитися там назавжди.

Зараз ви читаєте новину «40% заробітчан не витримують темпу роботодавців - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1199
Голосування Що змушує вас думати про еміграцію?
  • Низькі заробітки
  • Імпотенція політичної еліти
  • Війна
  • Відсутність перспектив особистого і професійного розвитку
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути