Ексклюзиви
вівторок, 20 березня 2007 17:53

Зять підпалив будинок тещі

30-річний Фахрибіч Умаров підпалив будинок 49-річної Надії Кравець у селі Керстенці Хотинського району Чернівецької області.

— Хата сильно обгоріла, до проживання майже не придатна, — розповідає секретар сільради Керстенців Марія Жеребина, 50 років. — Дім старий, глиняний, але господарі недавно ремонт у ньому зробили — обклали зверху пластиковою вагонкою, всередині дерев"яною обклеїли.

Донька Надії Сабіна торік народила дівчинку та поїхала працювати до Італії. З узбеком Фахрибічем вона познайомилася кілька років тому на заробітках у Москві. Одружилися й осіли в селі у матері.

— Молодята гарно жили, у їхній хаті ніколи не було сварок, — каже Марія Жеребина. — Правда, останнім часом чоловік почав випивати. Він ніде не працював — доглядав за донечкою. Дитинка у хаті була, як сталася пожежа. Бабуся Надя винесла її на руках.

Умарова затримали міліціонери.

— Надія Кравець звернулася до нас із заявою, що її зять, перебуваючи у стані алкогольного сп"яніння, навмисно підпалив її будинок. Вона підрахувала, що збитків завдано на суму 100 тисяч гривень, — повідомив начальник Хотинського райвідділу міліції Валерій Вирстюк, 45 років.

Зараз ви читаєте новину «Зять підпалив будинок тещі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути