Ексклюзиви
четвер, 17 травня 2007 07:01

Зоряна Дасюк втратила брата-близнюка

32-річний Сергій Дасюк загинув уночі 14 травня біля села Горбків Сокальського району Львівської області. Велосипедист потрапив під колеса легковика "ВАЗ-21110".

Сергій повертався із Сокальської райлікарні від хворої матері. 66-річна Ксенія Дасюк почала раптово втрачати зір, тому син удень доглядав за нею у шпиталі, а ввечері повертався додому, щоби приготувати на ранок сніданок. На дорозі на велосипедиста ззаду наїхав легковик 40-річного Павла із Червонограда. Сергієві колесом придавило голову, травма була смертельною.

У Горбкові Дасюк жив із батьками та сім"єю сестри.

— Сергій і Зоряна — двійнята, дуже любили й завжди підтримували одне одного, — розповідає про родину Діна Скочко, секретар Поторицької сільради, до якої належить Горбків. — У Зоряни маленькі діточки, брат помагав, чим міг. Був дуже працьовитим. Після закінчення школи поїхав на заробітки в Москву, на будови. У селі до нього часто зверталися по допомогу, нікому не відмовляв.

Зараз ви читаєте новину «Зоряна Дасюк втратила брата-близнюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути