Ексклюзиви
субота, 15 березня 2008 07:13

Зміна Михайла Кічковського пропустила контрабанду

Сина голови Закарпатської обласної ради Михайла Кічковського звинуватили у сприянні переправленню контрабанди через українсько-угорський кордон. Чоловік працює начальником зміни на митному посту "Лужанка" Виноградівської митниці.

1 березня туди під"їхали п"ять фур із побутовою технікою на суму понад 2 млн грн. Перед оформленням товар перевантажили в мікроавтобуси та почали вивозити за межі митної території. Перші чотири буси за "Лужанкою" зупинили працівники СБУ. За документами буси були порожніми.

Подейкують, що начальник митної зміни Михайло Кічковський почав погрожувати СБУшникам. Після цього син голови облради пішов на лікарняний.

— 1 березня справді затримували контрабанду, — каже заступник начальника Виноградівської митниці Михайло Рівіс. — Але побутова техніка вмістилася у двох мікроавтобусах. Щоби Михайло Кічковський комусь погрожував, я не чув.

В обласному управлінні СБУ від коментарів утримуються до кінця слідства.

Зараз ви читаєте новину «Зміна Михайла Кічковського пропустила контрабанду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути