Перший у Тернополі салатний бар відкриють за місяць у кафе-клубі "Шинок", що на першому поверсі готелю "Україна".
— Ми вже мали готовий варіант, але подумали, що він надто примітивний. Тому вирішили пошукати оригінальну назву, — розповідає адміністратор "Шинку" Олена Федорович, 23 роки. — Залучили постійних клієнтів, дали оголошення в газету. Кожен відвідувач може залишити свій варіант у спеціальному зошиті на стійці бару. Обов"язково слід вказати своє ім"я та номер телефону, щоб ми потім знайшли переможця. Приз — тисяча гривень. Уже є понад п"ятдесят варіантів. Про зошит частіше запитують у бармена жінки.
Звичних салатів на зразок олів"є у новому барі не буде. Страви готуватимуть із продуктів вітчизняного виробництва. Проте сири пармезан, моцарела, соуси та олію спеціально доставлятимуть з Італії.
Коментарі