субота, 15 березня 2008 07:14

З одним квитком можна їздити весь день

Із 3 квітня Івано-Франківській "Електроавтотранс" запроваджує нові тарифи на проїзд у тролейбусах. Тепер можна буде придбати квиток і їздити містом цілий день.

— Рано чи пізно ми повинні були дійти до такого рішення, — говорить начальник ДКП "Електроавтотранс" Леонід Яковець, 63 роки, — тепер тролейбусними перевезеннями користуються переважно пільговики. Молодим людям легше заплатити за маршрутку, а  електротранспорт працює собі на збиток. Зміни, віримо, приваблять людей, адже кататися за 1,25 гривні весь день — вигідно.

Досі разовий проїзд в івано-франківському електротранспорті коштував 60 коп. без знижок для студентів і учнів. Щороку кількість пасажирів-платників у тролейбусах зменшувалася на 12%. Електричним транспортом користувалися переважно пенсіонери, які мають право їздити безплатно. Із 3 квітня денні квитки можна буде придбати в кіосках міста або в кондукторів. На кожному талоні стоятиме конкретна дата.

Зараз ви читаєте новину «З одним квитком можна їздити весь день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути