Ексклюзиви
вівторок, 06 березня 2007 18:14

Володимира Комарницького зарізав товариш

Труп 39-річного Володимира Комарницького знайшли зранку 2 березня у під"їзді колишнього гуртожитку заводу бетонних конструкцій у селі Дуліби Стрийського району Львівської області.

Його вбивця на ім"я Андрій приїхав до села з Тернополя на 12-й день народження своєї старшої доньки. Після дворічної відсутності заходився наводити лад у квартирі колишньої дружини Галини, яка жила з двома доньками. Він помітив, що у вхідних дверях зламаний замок, попросив приятеля Володимира поміняти.

— Після роботи чоловіки пили, — розповідає Михайло Скрицький, 24 роки, інспектор Стрийського райвідділу. — Засперечалися і побилися. Спочатку господар ударив товариша табуреткою по голові, а потім ножем у шию. Коли усвідомив, що накоїв, витягнув тіло в під"їзд і втік.

Кажуть, Андрій приревнував колишню дружину до товариша.

— Володимир жив у Стрию, — розповідає голова Дулібицької сільської ради Іван Насінник, 45 років. — У нас у селі підробляв: ремонтував техніку, робив селянам побілки, євроремонти. Його дружина два роки тому загинула в автокатастрофі, а він виховував доньку та сина.

Зараз ви читаєте новину «Володимира Комарницького зарізав товариш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути