Ексклюзиви
середа, 20 серпня 2008 07:06

Водійка ховалася від даїшників у кузові власного авто

40-річна киянка Наталя Багній намагалася проскочити повз дорожню інспекцію в кузові власного авто. Жінка була напідпитку, не мала водійських прав. Її затримали на в"їзді до Рівного.

— Патрульні звернули увагу на автомобіль, який дивно рухався — то зупиниться посеред дороги, то знову поїде, — розповідає інспектор обласної ДАІ Світлана Марко.

Наталя керувала червоним "Опелем Комбо". У п"ятницю о восьмій вечора зупинилася поблизу Сарненського кільця, що на вул. Гагаріна. Жінка вийшла з машини і щодуху побігла до кафе "Райський сад", де відпочивають водії таксі.

— Знайшла таксиста й попросила перегнати її автомобіль на стоянку до автовокзалу, — розповідає Світлана Марко. — Сказала, що добре заплатить.

Тим часом жінка нишком пролізла до кузова-будки. Голову накрила курткою.

— За її діями спостерігав патруль ДАІ, — усміхається Марко. — Щойно "опель" рушив, як його зупинили. Жодних пояснень водій нам не дала.

Наталя не захотіла проходити тест на алкоголь, тому порушницю силоміць доправили до наркологічного диспансеру. Однак жінка й там відмовилася від огляду медиків.

Авто забрали на штрафмайданчик.

Зараз ви читаєте новину «Водійка ховалася від даїшників у кузові власного авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути