вівторок, 05 червня 2007 07:09

Водій "тойоти" побив пенсіонера Віктора Хромого

У центрі Луцька в середу 83-річний Віктор Хромой із 78-річною дружиною Інною крокували тротуаром на пр-ті Волі. Біля магазину "Кооператор" із траси завернув легковик. Водій поспішав припаркуватися перед входом. Жінка встигла відскочити, а чоловіка іномарка збила з ніг. Водій "тойоти" Андрій Пелех, 27 років, вискочив із машини, вдарив Хромого по голові й копнув у живіт.

— Щоби не забити голову, я схопився рукою за бокове дзеркало. Молодик звинуватив мене, нібито я почав трощити його машину, — каже потерпілий.

Дружина стала на захист чоловіка й отримала від водія стусана. Пелех сів за кермо і зник за рогом. Випадкові свідки підняли непритомного діда, викликали "швидку" й міліцію.

— Водія "тойоти" затримали за номерним знаком, який запам"ятали свідки. Підприємець каже, нібито пенсіонер сам накинувся на машину, — розповідає заступник начальника міськвідділу міліції Віталій Кулик, 39 років.

Хромой перебуває в нейрохірургічному відділенні міської лікарні зі струсом мозку й синцями. Медики відвернули напад інсульту. Пенсіонер 38 років пропрацював водієм обласного управління КДБ.

Потерпілий хоче подати до суду на кривдника. Пелехові загрожує штраф 200 грн за порушення правил руху та рік ув"язнення за побиття пенсіонера.

Зараз ви читаєте новину «Водій "тойоти" побив пенсіонера Віктора Хромого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути