вівторок, 29 травня 2007 07:08

Власник грального автомата закрив у ньому бабусю

Зранку 25 травня на проспекті Степана Бандери у Тернополі з допомогою крана і вантажівки демонтували ігровий автомат.

Подивитися на роботу комунальників приїхав міський голова Роман Заставний, 35 років, майже з усіма своїми заступниками. За подіями чиновники спостерігали у тіні дерев.

Щоб не дозволити забрати своє майно, власник грального автомата закрив у ньому бабусю, яка розмінювала монети. Потім заліз у автомат сам.

— Демонтаж незаконний, — запевняв чоловік. — Це моя власність! Його не мають права забирати.

Переконувати власника взявся сам Роман Заставний. Казав, що на демонтаж є рішення виконкому, а майно можна буде забрати, якщо подати у міськраду документи на право власності. Бабусю з автомата все ж випустили, автомат краном поставили на вантажівку й повезли до місця зберігання, на вулицю Тролейбусну. Власник машиною поїхав слідом.

— Такі підприємці нагадують 1990-ті роки, — злиться Роман Заставний. — Пообвішувалися золотом, як ялинки, і думають, їм усе можна.

У міськраді склали список із 30 автоматів, які необхідно демонтувати. Усі вони зберігатимуться на спеціальному складі міськради. Віддаватимуть після пред"явлення власником документів. Домагатися повернення майна підприємці зможуть і через суд.

— Доки триватиме судова тяганина, більшість із цих автоматів уже будуть непотрібними, — запевняє Роман Заставний. — Тож ми без проблем віддамо їх власникам — як сувеніри.

Зараз ви читаєте новину «Власник грального автомата закрив у ньому бабусю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути