Ексклюзиви
четвер, 24 травня 2007 07:11

Віталій Павлик випав із вікна

33-річний Віталій Павлик, освітлювач Львівського національного драматичного театру ім. Марії Заньковецької, загинув під час гастролей у Хмельницькому 16 травня.

— Того вечора гастролери були втомлені після виступу, відразу розійшлися по номерах, — розповідає редакторка літературної частини театру Леся Кічура, 25 років. — А на ранок усіх побудила міліція. Виявилося, що Віталій уночі випав із вікна своєї кімнати на дев"ятому поверсі. Попередньо констатували смерть унаслідок нещасного випадку.

У театрі Віталій із вересня минулого року.

— Його запросив начальник нашого освітлювального цеху Богдан Дворник, — веде далі Кічура. — Він побачив, як Віталій справлявся з освітленням під час дитячих вистав у Познані, де тоді гастролював джаз-фольковий гурт "Намисто". Віталій грав на контрабасі, а Богдан — на скрипці. Виконували циганські, українські, єврейські народні пісні в сучасній обробці.

У загиблого залишилася дружина Ольга та дві доньки. Поховали Віталія Павлика в рідному селі під Сокалем у Львівській області. Після гастролей у Хмельницькому на його могилу приїхала вся трупа театру.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Павлик випав із вікна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути