Ексклюзиви
четвер, 27 вересня 2007 07:12

Віталій Олійник удавився льодяником

20-місячного Віталія Олійника поховали у вівторок на цвинтарі села Мавковичі Городоцького району на Львівщині. Малюк удавився цукеркою й помер.

У понеділок Віталик грався вдома із 12-річними братами-двійнятами Сергієм і Андрієм. Хлопчик побачив на столі льодяника й кинув у рота.

— Це нещасний випадок. Мати дітей Ганна вийшла на кілька хвилин у магазин по продукти, залишила їх самих, — розповідає лікар місцевої амбулаторії Валерій Ніконов, 36 років. — Як Віталик удавився, брати не розгубилися й понесли його до сусідів. Ті викликали нас. Коли ми прибігли на допомогу, уже нічим не могли зарадити. Через забій дихальних шляхів трапилося кисневе голодування.

Родина Олійників мешкає на території колишнього військового містечка Черляни. Батько хлопчиків Євген, 36 років, кілька місяців тому повернувся із закордонних заробітків, підробляє в Городку. Ганна, 30 років, не працює, доглядає за дітьми.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Олійник удавився льодяником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути