четвер, 05 червня 2008 07:15

Віктора Євтоюка врятували з підводної шахти

Ледве не втопився у ставку 46-річний Віктор Євтоюк із села Крилів Дубенського району Рівненської області. Чоловік ішов додому з сусідніх Варковичів і вирішив скупатися.

Євтоюк поліз у воду неподалік сільської дамби. За кілька хвилин його занесло течією у підводну шахту. Вибратися самостійно не міг — надто гладкі стіни.

— Шахта затоплена наполовину. Там неглибоко — 3–4 метри, — каже голова Варковицької сільради Михайло Чиж, 54 роки. — Але вода дуже холодна. Ніхто в селі не ризикує купатися в ставку до липня.

На крики Євтоюка прибігли будівельники, що ремонтували дорогу неподалік. Намагались його витягти, але не змогли. Хтось із робітників викликав по мобільному рятувальників.

— Приїхали за 10 хвилин. Чоловік не постраждав, але був дуже наляканий, — каже  старший інспектор Світлана Мичко з обласного управління МНС. — Командир Олександр Міщук спустився до нього на тросі і витягнув нагору.

Євтоюк відбувся переохолодженням, синцями і подряпинами.

Зараз ви читаєте новину «Віктора Євтоюка врятували з підводної шахти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути