Ексклюзиви
середа, 11 липня 2007 07:11

Вихованцям інтернату затримали видачу атестатів

17 випускників Бережанської школи-інтернату в Тернопільській області подавали для вступу у вищі навчальні заклади лише виписки з оцінками — атестати про середню освіту їм затримали на два тижні.

— Це просто дикий збіг обставин. Такого в моїй практиці за 28 років іще не було, — виправдовується 53-річний Ігор Равлів, начальник обласного управління освіти. — Атестат має підписувати директор навчального закладу. Документи на друк атестатів подавали ще в березні, а в травні треба підтвердити прізвище директора. А як це зробити, якщо вже існувало подання про звільнення? Галина Олійник, яка виконувала обов"язки керівника інтернату, подала заяву ще 21 травня. Із її підписом документ був би недійсним. А сесія обласної ради затвердила звільнення Олійник лише через місяць.

Атестати бережанцям мали видати на випускному вечорі наприкінці червня. Документи випускники забрали аж 7 липня. Минулої суботи Тернопільський міжрегіональний центр видавав їх цілий день.

Зараз ви читаєте новину «Вихованцям інтернату затримали видачу атестатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути