Ексклюзиви
пʼятниця, 23 листопада 2007 18:30

Вероніку Вихованець зачепило причіпом

20 листопада у місті Почаєв Кременецького району Тернопільської області поховали 16-річну студентку Бродівського педколеджу імені Маркіяна Шашкевича Вероніку Вихованець. У неділю дівчина потрапила під причіп КамАЗу.

Вероніка щотижня на вихідні приїжджала до Почаєва провідати батьків та молодшу сестру Христинку, 8 років. 18 листопада вона повернулася з дому.

— Вероніка спочатку хотіла поїхати о шостій годині, — розповідає класний керівник дівчини Людмила Мисько, 45 років. — Та потім передумала — поїхала о четвертій.

Вихованець разом із одногрупницею Оленою Гуцало вийшла з маршрутки та перейшла дорогу. Обабіч чекали на свою подругу. Раптом з"явився КамАЗ, за кермом якого сидів Юрій Герич. Вантажівка несподівано загальмувала. Причіп машини перекинувся на дівчат. Вероніка померла на місці, Олену з травмованим боком у шоковому стані госпіталізували до Бродівської міськлікарні. Вона приїхала на похорон до подруги.

— Бідненька кульгала, — продовжує Мисько. — На похороні була сила-силенна людей. Уся школа та коледж із вінками провели Вероніку в останню дорогу.

Мати загиблої, Людмила Михайлівна, працює у Почаєвському психінтернаті. Донька допомагала їй доглядати хворих дітей.

Зараз ви читаєте новину «Вероніку Вихованець зачепило причіпом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути