понеділок, 26 лютого 2007 17:31

Велосипедистам розтрощили тренувальну трасу

Недільної ночі невідомі зруйнували трасу в селі Вовчинці Снятинського району Івано-Франківщини. Любителі екстремального катання на гірських велосипедах встановлювали її п"ять місяців.

— Найбільше постраждали дерев"яні містки висотою два-три метри, — каже керівник клубу альтернативних видів спорту "Адреналіновий стиль" Наталя Найда, 23 роки. — Аби поставити їх, студенти кожні вихідні приїжджали до Вовчинців і цілими днями працювали. За свої кошти купили бензопилку — щоби зекономити на дощечках, вирізали їх із поламаних дерев"яних ящиків.

Півкілометрова фрірайдна траса у Вовчинцях має кілька трамплінів різної величини, два вильоти, два дропи та сім місточків. Нині вже вони не придатні для тренувань.

— Це зробили молоді люди, які приїжджають до Вовчинців на відпочинок, — вважає Наталя. — Вони постійно пиячать і залишають після себе купи розбитих пляшок біля траси.

Зараз ви читаєте новину «Велосипедистам розтрощили тренувальну трасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути