Ексклюзиви
субота, 15 березня 2008 07:11

Василя Дурана до лікарні не довезли

Близько восьмої ранку 11 березня білий "Форд-Транзит" розвернуло на мокрій дорозі між селами Плотича і Теофіпілка Козівського району Тернопільської області. Поки 27-річний водій Богдан Погрібний вирівнював машину, в нього в"їхав білий "Ніссан-Урван".

"Форд-Транзит" виїхав із Ужгорода о четвертій ранку. У салоні, крім водія, сиділо двоє пасажирів — Василь Дуран, 28 років, і Галина Маркович, 29 років. "ніссаном" керував 32-річний Михайло Бісовський. Разом із дружиною Іриною, 30 років, вони їхали з Тернополя до Бережан. Везли продавати на базар одяг і чоботи.

— Водій "Форда" з"явився з-за крутого повороту і на підйомі добавив швидкості. Місцеві шофери знають, що дорога там небезпечна, їдуть помалу. Там стоїть знак обмеження швидкості до 70 кілометрів, — розповідає старший інспектор обласної ДАІ Микола Лецкалюк. — Ще одна можлива причина аварії — зношений рисунок протектора шин задніх коліс цього авто.

Пасажир "форда" Василь Дуран помер дорогою у "швидкій". Решту постраждалих доправили в реанімацію Козівської центральної районної лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Василя Дурана до лікарні не довезли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути