Ексклюзиви
четвер, 25 вересня 2008 17:16

Василь Швед влетів у стовп на мотоциклі

25-річний Микола Бурмака та 22-річний Василь Швед із села Кам"яне Рокитнівського району Рівненської області каталися ввечері на мотоциклі. Виїхали на вул. Шкільну.

Микола був за кермом, товариш сидів позаду. Несподівано чоловіки з"їхали з траси в канаву і на повній швидкості влетіли у стовп. Василь Швед помер одразу. У нього був зламаний хребет, пошкоджені внутрішні органи.

— Все сталося швидко. Діти гралися на вулиці і бачили аварію, — розповідає сільський голова Микола Жеребило, 39 років. — Миколі пощастило — отримав забій головного мозку й зламав ліву ногу. Але залишився живий! "Швидка" забрала його до районної лікарні.

Василь Швед постійної роботи не мав, їздив на заробітки.

— Хороший хлопець був, працьовитий, — додає голова. — Нещодавно збудував нову хату, хотів одружитися. Його виховували мати та вітчим. Не щастить селу, — зітхає. — Усього два місяці тому в аварії розбився 32-річний односельчанин. Врізався на мотоциклі у вантажівку, помер у лікарні. Мав трьох дітей.

— Під час аварії водій був напідпитку, — розказує про Миколу Бурмаку інспектор обласної автоінспекції Світлана Марко. — А на його мотоциклі взагалі не було номерних знаків.

Зараз ви читаєте новину «Василь Швед влетів у стовп на мотоциклі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути