Ексклюзиви
понеділок, 06 серпня 2007 07:00

Василь Ракоші вдарився головою об асфальт

Із багажника "москвича" на асфальтову дорогу у вівторок упав 9-річний Василь Ракоші з села Берегуйфалу Берегівського району Закарпатської області.

— Того дня його мати, 22-річна Маргарета Ракоші вирішила почистити килими в сільській водоймі, — розповідає секретар сільради Катерина Чобі, 39 років.

Аби не залишати дітей без нагляду вдома, жінка взяла їх із собою. На багажник старенького "москвича" поклала килими, а зверху посадила 7-річну дочку Кетрін і 9-річного сина Василя. Наказала дітям сидіти тихо.

— Авто рушило, — веде далі Катерина Чобі. — Шарпнулося на передачі, хлопчик зісковзнув із килимів і полетів головою вниз. Маргарета зупинила машину за кілька метрів, підбігла до дитини. Від сильного удару Василько знепритомнів. Мама поклала сина в машину й поїхала до реанімаційного відділення райлікарні. За добу син не прийшов до тями і помер. Маргарета Ракоші залишилася з донькою.

Зараз ви читаєте новину «Василь Ракоші вдарився головою об асфальт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути