вівторок, 05 червня 2007 07:11

Василь Бенза зарізав брата

49-річний Василь Бенза з села Мульчиці Володимирецького району Рівненської області вбив ножем 44-річного брата Володимира.

Неодружені чоловіки жили в одному будинку з немічними батьками.

— Василь працював на фермі підсобником, заготовляв корми. Нещодавно зламав руку, узяв лікарняний, а Володимир став до роботи на його місце. Грошей їм постійно бракувало, тож вимагали у батьків пенсію, — розповідає голова сільради Василь Шкіль, 53 роки. — Бензи тримали невелике господарство: коня, дві корови, пару свиней. Нормальна сім"я, але часто сварилися — з бідності.

Минулої неділі о третій ранку Володимир повернувся додому напідпитку, розбудив батьків і почав вимагати грошей. Василь спробував вкласти його спати, розпочалася бійка. Старший брат кухонним ножем ударив молодшого в живіт.

— Володя ще вийшов на двір, посидів там. Потім зайшов до хати, жартував щось. Ніхто й не думав, що в нього така рана серйозна, тому і не перев"язували, — каже 56-річна односельчанка Бензів Наталя Кравчук. — На світанку матір пішла доїти корову, повертається — а Володя вже мертвий. Просто сплив кров"ю.

Переляканий брат викликав "швидку". Лікарі засвідчили, що Володимира можна було врятувати, якби допомогу надали вчасно. За братовбивство Василеві загрожує ув"язнення до 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Василь Бенза зарізав брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути