Ексклюзиви
середа, 25 липня 2007 07:00

Валерія Рудька вбили за сто гривень

Міліціонери затримали 35-річного Івана Дрина, якого підозрюють в убивстві 46-річного Валерія Рудька з міста Здолбунова Рівненської області.

Позаминулої неділі 66-річна Галина Рудько повернулася з вечірні у церкві і знайшла вдома закривавлене тіло сина. Валерій помер у неї на руках, доки сусіди викликали "швидку". З убивцею пенсіонерка розминулася всього на кілька хвилин.

Валерій проживав із матір"ю у двокімнатній квартирі, працював вантажником в одному з торговельних центрів Здолбунова. Зароблені гроші часто пропивав. У неділю опівдні до Рудька зайшов Іван Дрин. Особисто чоловіки не зналися, але гість вирішив позичити у господаря 100 грн, буцімто на квиток до Києва. Рудько відмовив, сварка переросла у бійку. Іван схопив табурет і почав бити Валерія по голові, доки той не затих. Непритомного поклав на ліжко. Потім прирізав його кухонним ножем.

— Щоб імітувати нещасний випадок, Іван відкрутив газовий кран і зачинив вікна. Він сподівався, що газ вибухне й вогонь знищить тіло, — розповідає старший інспектор обласного управління міліції Олена Кузьменко, 29 років. — Його спіймали за докладним описом — сусіди покійного бачили в під"їзді невідомого смаглявого кремезного чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Валерія Рудька вбили за сто гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути