Ексклюзиви
середа, 24 жовтня 2007 07:11

У Володимира Куліша народився син

У 44-річного голови Чернівецької облдержадміністрації Володимира Куліша 21 жовтня о третій ранку народився хлопчик. Губернатор ще не бачив свого первістка.

— У Володимира Івановича народився здоровий хлопчик вагою 3,7 кілограма, — розповідає начальник управління інформації та зв"язків із громадськістю Чернівецької ОДА Богдан Онуфряк. — Кажуть, що дитина має добрий апетит, уночі спала тихенько, не плакала. Куліш, коли дізнався про народження первістка, був на сьомому небі від щастя. У нього особливе ставлення до дітей. У вільну хвилину навіть відвідує дитячі будинки.

Губернатор зі своєю 30-річною дружиною Вікторією прожив уже шість років. Жінка народжувала в одному з київських пологових будинків. Зараз вона почувається добре, але додому ще не повернулася.

Куліш досі не бачив сина — наступного дня поїхав до Харкова на зустріч із президентом України Віктором Ющенком. Подружжя планує назвати дитину Тимуром. Але з датою хрестин іще не визначилися.

— Відомо лише, що хреститимуть хлопця на Буковині, — зазначив Онуфряк.

Зараз ви читаєте новину «У Володимира Куліша народився син». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути