середа, 07 листопада 2007 07:01

У майбутнього тестя Шевчук забрав 70 тисяч гривень

26-річний Артем Шевчук у п"ятницю напав на батька нареченої, валютника Ярослава, 53 роки. Це сталося в багатоповерхівці по вулиці Данила Галицького в Рівному.

Артем ударив чоловіка палицею по голові, коли той піднімався сходами. Вихопив із рук непритомного валізу й утік. "Швидку" та міліцію викликали сусіди.

— Щойно приїхали слідчі, прибіг Артем. Парубок знімає квартиру у сусідньому будинку, — розповідає начальник міської міліції Віталій Чубаєвський, 31 рік. — Удавав, що здивований нападом на майбутнього тестя. На його штанах і черевиках міліціонери помітили плями крові, тому й затримали. Над ранок він зізнався у нападі й показав, де сховав украдені 70 тисяч гривень, 3 тисячі доларів США та посвідчення водія.

Напад на валютника Шевчук запланував заздалегідь. Парубок зустрічався з донькою Ярослава. Знав, коли чоловік повертається додому.

До обласного центру Артем приїхав із Кузнецовська. Матір парубка працює на Рівненській атомній електростанції, батько на заробітках. За розбійний напад Шевчука можуть ув"язнити до 15 років.

У лікарні Ярослав отямився. Що сталося того вечора, чоловік не пам"ятає.

Зараз ви читаєте новину «У майбутнього тестя Шевчук забрав 70 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути