Ексклюзиви
четвер, 16 серпня 2007 07:11

У Калуші збудують льодову арену

У міському парку Калуша до 31 грудня зведуть спортивний комплекс зі штучним льодом. Таке рішення прийняло Міністерство у справах сім"ї, молоді та спорту.

— Вартість споруди — 15 мільйонів гривень, — розповідає президент Калуського спортивного клубу "Олімпія" Ярослав Дорош. — Ми дізналися про позитивне рішення на користь Калуша від голови федерації хокею України Анатолія Бревзіна.

До Калуша завітав генеральний директор київської фірми "WM-Україна", що будуватиме комплекс, Ігор Копил, який оглянув місце майбутньої будови. Арену спорудять у міському Парку культури та відпочинку.

Спортивний палац із тренувальною ареною, трибунами на 430 місць матиме два поверхи. Там установлять високотехнологічну систему вентиляції приміщення. На другому поверсі обладнають торгові точки, працюватиме кафе. У палаці відкриють секції з хокею та фігурного катання. Тут прийматиме суперників найкраща команда Західноукраїнського чемпіонату з хокею — калуська "Олімпія".

— Наша фірма збудувала льодову арену "Мегамаркет" у Броварах, на спорудження якої витрачено близько двох мільйонів євро, — розповідає Ігор Копил. Лід уже випробували хокеїсти — саме у Броварах проходили матчі чемпіонату Білорусі.

Зараз ви читаєте новину «У Калуші збудують льодову арену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути