Ексклюзиви
четвер, 16 серпня 2007 07:13

У багажнику везли 40 кілограмів маку

Працівники дорожньо-патрульної служби на трасі Козова–Тернопіль у п"ятницю о пів на сьому ранку зупинили таксі, що перевозило макову соломку.

— У ранній час таксі фірми "Фаворит" їхало переповнене: у салоні, крім водія, було п"ятеро пасажирів, — розповідає старший інспектор обласної Державтоінспекції Микола Лецкалюк.— На вимогу зупинитися шофер, 24-річний Віктор Стахурський тільки додав швидкості.

Машина даїшників розпочала переслідування. На довгому підйомі дороги поблизу села Підгороднє Тернопільського району у втікачів закінчилося пальне.

— У багажнику таксі "Деу-Сенс" виявили чотири великі поліетиленові пакети з нещодавно зірваними маковими головками та маковою соломою, — продовжує Лецкалюк. — Загалом це 40 кілограмів маку. І водій, і пасажири були явно "обкурені". Опору не чинили. Казали, що мак зірвали для себе, а не на продаж.

Тернополян Владиславу Ілліну, 41 рік, і 19-річних Василя Медвідя та Віктора Стаковського зараз перевіряють на причетність до інших злочинів. Поки що їх відпустили на підписку про невиїзд. Хоч макові вантажі міліціонери виявляють регулярно — двічі на місяць у сезон, такої партії не затримували вже років зо п"ять.

— Віктор працює в нас від дня заснування фірми, — каже директор "Таксі "Фаворит" Ігор Гнатяк, 25 років. — Не розумію, чому міліція називає його співучасником. Він просто поїхав на виклик.

Зараз ви читаєте новину «У багажнику везли 40 кілограмів маку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути