четвер, 25 вересня 2008 17:19

Тютюновий кіоск стоїть поблизу школи

Поряд із львівською школою N 36 на вул. Володимира Великого розташований тютюновий кіоск.

— На перервах школярі купують там цигарки, — каже 38-річна Ярина Пелипець. Її 12-річний син навчається в цій школі. — Мій Андрій не курить. Але боюся, що хлопці його втягнуть у цю справу. Знаю, що торгівля алкоголем і тютюном заборонена біля дитячих навчальних закладів. Чому ж це ніяк не контролюється?

Із подібними скаргами батьки повинні письмово звертатися до міліції або в органи місцевого самоврядування, каже юрист управління освіти Львівської міської ради Олівер Хуул, 42 роки:

— Є рішення виконкому Львівської міськради, яким заборонена роздрібна торгівля алкоголем і тютюном ближче, ніж за 200 метрів від закладів освіти, охорони здоров"я, місць проведення спортивних змагань, закладів культури та дозвілля, на території парків та скверів. Якщо будуть письмові звернення, у міській раді можуть створити комісію. Можливо, із залученням працівників міліції. Ця комісія на місці зробить заміри на відстань. Порушників покарають.

Зараз ви читаєте новину «Тютюновий кіоск стоїть поблизу школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути