Ексклюзиви
пʼятниця, 30 листопада 2007 07:04

Томас-Кліффорд Рід агітує працювати в США

Під час перебування на Волині віце-консул посольства США в Україні Томас-Кліффорд Рід, 44 роки, застеріг українців від порушення американських імміграційних законів. Подавати підроблені документи до консульства українцям радять агенції з працевлаштування, що не мають відповідних ліцензій.

Він закликав волинян брати участь у лотереї "Грін-Кард", аби отримати право працювати у США. Подати заявку можна лише на сайті www.dvlottery.state.gov до 2 грудня. Участь у лотереї безкоштовна.

— Шахраї спекулюють на прагненні людини виграти у лотереї "Грін-Кард", — занепокоєний працівник консульського відділу Посольства США в Україні Євген Бугрім, 29 років. — На Волині теж є сумнівні агенції з працевлаштування, що пропонують роботу в Америці й заохочують людей звертатися за туристичною візою. Права на роботу вона не дає.

Для роботи у США комп"ютер відбирає українців зі списку тих, які мають повну середню освіту, пройшли медичний огляд та без кримінального минулого.

За кількістю бажаючих отримати візу до США Україна посідає перше місці в Європі, за кількістю тих, хто подає заявку для участі у лотереї "Грін-Кард" — третє. Торік українці отримали 3036 віз за лотереєю "Грін-Кард".

Зараз ви читаєте новину «Томас-Кліффорд Рід агітує працювати в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути