Ексклюзиви
середа, 18 липня 2007 17:52

Тетяна Марцибура зняла чоловіка з петлі

38-річний Володимир Марцибура із села Пустоіванне Радивилівського району Рівненської області залишився живий після спроби самогубства. Дружина встигла перерізати мотузку, на якій він повис у гаражі вдома.

Мацибури справляли поминки по молодшому на три роки братові Володимира Леоніду. Його торік знайшли мертвим на околиці села. Після застілля Тетяна побачила чоловіка в гаражі з петлею на шиї. Перерізала мотузку й покликала фельдшера, який надав невідкладну допомогу. "Швидка" привезла непритомного Мацибуру в реанімацію районної лікарні. Чоловік отямився на другий день і розповів, що хотів накласти на себе руки через журбу за братом. Медики прив"язали самогубцю до ліжка.   

— Працьовитий хлопець, але біда його — горілка, — каже голова Пустоіванівської сільради 51-річний Ярослав Циганюк.

Односельці говорять, що після смерті брата Володимир запив, перестав цікавитися господарством, продав трактор. Торік від самогубства його відвернули сусіди.

Мацибури виховують 10-річного сина та 5-річну доньку. Тримають худобу та свиней. Тетяна працює в сусідньому селі, в цеху з виробництва сиру. Володимир безробітний. Його батьки пенсіонери, живуть по-сусідству.


Зараз ви читаєте новину «Тетяна Марцибура зняла чоловіка з петлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути