четвер, 14 лютого 2008 07:12

Тамара Мельник з"їла 50 таблеток снодійного

8 лютого в селі Голосків Коломийського району Івано-Франківської області поховали 47-річну Тамару Мельник. Жінка вкоротила собі віку, з"ївши 50 таблеток снодійного.

Тамара Мельник — мати шістьох дітей. Наймолодшій та єдиній доньці Марії 18 років. Сини одруженні, живуть у сусідніх селах.

— Вона залишилася одна з чоловіком Святославом. Він на п"ять років старший за неї, зараз ніде не працює, бо ноги хворі має, — розповідає виконувач обов"язків сільського голови Ніна Боднар. — Тамара отримувала невелику пенсію, ще їй нараховували пільги як багатодітній матері. Трохи підробляла в сільськогосподарському об"єднанні "Нива".

Торік сім"я розпродала худобу, обробляли лише город. На околиці села на початку 1990-х отримали пай.

— Жили не багато, якось рятувалися разом, — продовжує Боднар. — Непритомну матір побачила донька. Викликала карету "швидкої". Машина їхала дуже довго, бо була в іншому селі на виклику.

На допомогу покликали сільського фельдшера Ірину Козачук. Мельник ставало гірше, до коломийської районної лікарні її доправили сусідським авто. Того ж дня ввечері жінка померла.

Зараз ви читаєте новину «Тамара Мельник з"їла 50 таблеток снодійного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути