Ексклюзиви
пʼятниця, 22 червня 2007 07:13

Таксистів вчили користуватися презервативами

Благодійний фонд "Солідарність" організував безплатні дводенні курси безпечного статевого життя для 30 івано-франківських водіїв таксі.

— Водії таксі входять до групи ризику інфікуватися ВІЛ чи "підчепити" захворювання, які передаються статевим шляхом, — розповідає 38-річний Радислав Петрів, психолог фонду "Солідарність". — Вони недооцінюють небезпеку безладного статевого життя. Часто мають легкий доступ до сексуальних послуг, бо спілкуються з повіями, яких перевозять до клієнтів.

Західноукраїнський ресурсний центр із питань ВІЛ/СНІД дослідив, що близько 80% івано-франківських таксистів не користуються презервативами взагалі. Багато із них навіть не знають, куди звертатися за перших симптомів венеричних хвороб. Тому запросив на лекції для молодих водіїв лікарів-інфекціоністів, венерологів і дерматологів. Після курсів кожному таксистові запропонували регулярно приїздити у центр по безплатні презервативи.

Зараз ви читаєте новину «Таксистів вчили користуватися презервативами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути