понеділок, 30 квітня 2007 07:07

Студентка перебігала дорогу на червоне світло

21-річна Ірина Цяпало потрапила під трамвай другого маршруту на перехресті вул. Дорошенка та просп. Свободи в центрі Львова. Дівчина перебігала вулицю на червоне світло. 45-річна водій трамваю Оксана Гуменюк не встигла загальмувати.

Студентку Франкового університету із забоєм голови та травмою ноги госпіталізували до другого нейрохірургічного відділення лікарні швидкої медичної допомоги. Стан пацієнтки медики оцінюють як середньої тяжкості.

— Оксана — водій першого класу із 20-річним стажем, — розповідає Олег Білокурий, 53 роки, директор ЛКП "Львівелектротранс". — Її провини тут немає — їхала на зелене світло. Була тверезою і здоровою — наші водії щодня перед виходом на лінію проходять медогляд. А від того, що пішохід вискочить на червоне світло просто перед вагоном, ніхто не застрахований. За фактом ДТП триває слідство, результати повідомлять через тиждень. Але до водія претензій не має бути. Свідки кажуть, що постраждала була "веселою". Такі аварії трапляються рідко, раз на квартал чи півроку.

Наступного дня Оксана Гуменюк вийшла на роботу, але через стресовий стан її відпустили додому.

Зараз ви читаєте новину «Студентка перебігала дорогу на червоне світло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути