Ексклюзиви
середа, 07 березня 2007 19:14

Студент Олег Хом"як упав зі скелі

22-річного студента кредитно-економічного факультету Київського економічного університету Олега Хом"яка непритомного привезли в лікарню міста Яремче Івано-Франківської області. Хлопець мав численні травми голови та кінцівок.

У вихідні Олег із трьома друзями-п"ятикурсниками приїхав у Яремче на один день милуватися карпатськими краєвидами. Увечері хлопці поїздом збиралися поїхати додому. Під час прогулянки піднялися на скелю над рікою Прут, вище водоспаду "Пробій". Олег хотів зробити фотознімок із краю прірви, оступився й полетів униз. Друзі викликали рятувальників.

— Студент упав на каміння. Добратися до нього можна було, пройшовши вздовж скелі й русла ріки метрів 200. Там каміння, завали, — розповідає стариший інстпектор Яремчанського відділення МНС 28-річний Любомир Дедерчук. — Юнак лежав непритомний на виступі за півметра від річки. Іще трошки — і він злетів би в воду.

Рятувальники з Яремчі наклали Олегові на ногу шину та винесли на ношах на рівне місце до "швидкої".

— У хлопця відкритий перелом гомілки, перелом хребця, контузія правого ока та струс мозку, — каже завідувач хірургічного відділення Мирослав Голинський, 55 років. — Він нескоро встане з ліжка.

Зараз ви читаєте новину «Студент Олег Хом"як упав зі скелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути