середа, 25 квітня 2007 07:02

Стовп розтрощив легковика

Автор: Фото: Василь КИЯШКО
  Чернівецькі даїшники перекривають рух
Чернівецькі даїшники перекривають рух

Минулого тижня на вулиці Гагаріна в Чернівцях сталося три аварії. Двоє городян досі перебувають у лікарні швидкої медичної допомоги.

— Це просто збіг обставин, — коментує ситуацію 26-річний Олексій Пономаренко, інспектор ЦГЗ обласного управління міліції. — Так, там досить крутий спуск, але це не єдиний у місті.

У середу 18 квітня поблизу залізничного вокзалу 45-річний Андрій наїхав автомобілем на 47-річного водія тролейбуса Октавіана.

— Чоловік ремонтував штангу тролейбуса, — розповідає Пономаренко. — Відвів її убік, вийшов на смугу руху, а водій легковика просто не помітив його.

Октавіана госпіталізували до лікарні із закритим переломом кісток тазу та травмою черевної порожнини. У той же шпиталь у неділю привезли 43-річного Григорія. Чоловік побив голову за кермом "Ауді-80", коли зіткнувся із легковиком 35-річного Ярослава і врізався в електороопору.

Минулої п"ятниці на вул. Гагаріна впала електроопора.

— Автобус "ікарус" рухався угору схилом. Водій легковика вирішив обігнати його і вискочив на зустрічну смугу, — розповідає про автопригоду Пономаренко. — Трохи "підрізав" авто, що рухалося вниз по спуску. Водій автобуса різко взяв праворуч, щоби уникнути зіткнення, і врізався у дві припарковані в недозволеному місці машини. Ті від удару покотилися і врізалися в електоропору. Стовп зламався навпіл і розтрощив іномарку "Опель-Аскона". На щастя, водія в ньому не було, а всі учасники пригоди відбулися переляком.

Зараз ви читаєте новину «Стовп розтрощив легковика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути