понеділок, 09 квітня 2007 18:37

Столяра Демчука вбила корова

Минулого четверга 76-річний пенсіонер з села Дроздів Гощанського району Рівненщини Володимир Демчук вивів корову у двір — хотів продати її заготівельникам. Раптом тварина забила ногами, вирвалася і вдарила діда в голову.

— Увесь асфальт перед хатою був у крові, — розповідає 45-річна голова сільради Валентина Котовець. — Викликали "швидку", завезли до лікарні. Там сказали, що у Володимира закрита черепно-мозкова травма і забій головного мозку. Так у реанімації і помер, не прийшовши до тями. А корову таки продали на м"ясо.

Володимир Демчук був знаним у селі столяром, робив труни. У Свято-Георгіївській церкві був старостою. Його 78-річна дружина Варвара працювала на дослідницькій станції в Тучині.

За 20 хв. до трагедії Володимир попрощався з донькою Валентиною, яка поїхала додому до столиці. Жінка вчителює у Києві, провідувала батьків перед Великоднем. До її приїзду Володимир спеціально заколов кабанчика. Онука Юлія працює журналістом на одному з київських телеканалів.

Зараз ви читаєте новину «Столяра Демчука вбила корова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути