субота, 26 січня 2008 07:06

Степан Масний помер на власному подвір"ї

У середу, 23 січня, у місті Скалат Підволочиського району Тернопільщини поховали 43-річного Степана Масного. Чоловік працював із болгаркою, хотів перерізати гумовий скат від машини. Раптом з інструмента вилетіла деталь і влучила майстрові в голову.

— Кажуть, порушив правила техніки безпеки. Зробив нестандартний великий круг, коли гуму різав. Від того все і сталося, — розповідає голова міськради Наталія Станьковська, 54 роки. — Степан Богданович був роботящим. У нього буквально в руках усе горіло. Коли він так травмувався, ніхто не знає. Удома тоді нікого не було. Знайшла його донька Іринка, як зі школи повернулася. Виключила болгарку, викликала "швидку". Сусіди відразу збіглися.

Родина Масних живе на околиці Скалата. Степан був охоронцем, умів робити ринви й дахи перекривати.

— Масний був дружній із сусідами. Як картоплю треба було копати чи косити — завжди помагав, — веде далі Наталія Михайлівна. — Родина на похороні так плакала — рідні аж мліли. Тяжкий похорон був.

Удова Степана Богдановича Галина, 42 роки, працює у кафе. Син навчається в Гусятинському технікумі, а донька — в десятому класі.

Зараз ви читаєте новину «Степан Масний помер на власному подвір"ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути