Ексклюзиви
субота, 12 липня 2008 07:04

Сергій Бондаренко провалився на мосту

6 липня медики Миколаївської центральної райлікарні Львівщини рятували життя 49-річному Сергієві Бондаренку. Чоловік разом із плитою пішохідної доріжки злетів із автодорожнього мосту в селі Розвадів Миколаївського району.

Бондаренко родом із села Івашинівка П"ятихатського району Дніпропетровської області. На Львівщині працював будівельником. До нього завітали дружина із сином. Разом відпочивали в Розвадові, йшли до річки Дністер.

— У воді маленький синок побачив рибку, — розповідає 44-річний Ярослав Лукомський, голова Розвадівської сільської ради. — Вони з батьком у цей час стояли на мосту на пішохідній доріжці. Чоловік нахилився та злетів із плитою.

Бондаренко із травмами грудної клітки та струсом головного мозку два дні перебував у реанімації. 8 липня пацієнта перевели до хірургічного відділення.

— Зараз його стан задовільний. Він вже розмовляє, їсть, — каже хірург Миколаївської райлікарні Орест Пришляк.

Жителі Розвадова обурені: міст через Дністер знаходиться в аварійному стані, його багато років не ремонтували. Міст належить службі доріг Львівавтодор.

— Ми про дорогу через пасовище краще дбаємо, — продовжує Лукомський. — І колишній війт, і я неодноразово зверталися до керівника Львівавтодору Ігоря Завійського. Усе даремно. Лише пішохідні доріжки засипали, аби ніхто не ходив. Місцеві жителі знають про заборону, а Сергій не з нашого села.

2000 року із цього моста у Дністер упав розвадівець Василь Данчевський. Чоловік обійшовся без травм.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Бондаренко провалився на мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути