Ексклюзиви
пʼятниця, 27 квітня 2007 07:12

Селян примусили прибрати колію

Жителі села Тершів Старосамбірського району Львівської області 11 квітня залишилися без залізничного сполучення — через засмічену платформу Львівська залізниця тимчасово скасувала зупинку електропотягів.

— Люди виносять сміття із села і залишають біля колії, — розповідає Іван Мартинюк, начальник пасажирської служби. — Протяжність Львівської залізниці шість тисяч кілометрів, є 340 станцій із касами, близько 600–700 зупинок. У нас немає стільки службовців, аби поприбирати все сміття. Нехай сільські голови організовують своїх односельців і не смітять.

Селяни прибрали колію. Зупинку електричок відновили.

— Смітник за 30 метрів від колії стояв понад 20 років, — каже 48-річна Ольга Іваницька, секретар Тершівської сільради. — До Великодня голова організував транспорт — трактор із причепом та екскаватор. Та й люди приїхали на своїх тракторах, привезли лопати. Рів 20 на 10 метрів в урочищі за тиждень засипали глиною. Тепер організовуємо нове звалище далеко від колії та річки. Яму вже викопали.

Зараз ви читаєте новину «Селян примусили прибрати колію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути