Ексклюзиви
вівторок, 08 травня 2007 07:01

Рівненські атракціони подорожчали на гривню

Літній сезон у Рівненському міському парку ім. Шевченка розпочався невдало. У будні покататися на атракціонах приходить 5–6 осіб, максимум — півтора десятка. У минулі вихідні через негоду каси не продали жодного квитка.

— Атракціони старі, тому кататися трохи боязно, — каже 34-річна рівнянка Ірина Остапова. — Узяли з донькою квитки на "чортове колесо", а воно рипить. Хоча в касі нас запевнили, що технічні тести пройшли всі атракціони. Замість "колеса" пішли на новіший "Супербатут".

Усього в парку працює 18 атракціонів для дітей і дорослих. Квитки на деякі подорожчали на гривню. Відтепер за кілька хвилин катання на "чортовому колесі" або "вихорі" доведеться викласти 5 грн.

— Подорожчала електроенергія, — пояснює заступник директора об"єднання парків культури та відпочинку Василь Аврусевич, 65 років. — Але в нас досі найдешевші атракціони в країні — від гривні до п"яти. У Луцьку квиток коштує не менш як 8–9 гривень. Місто фінансує нас лише на третину. Тільки на утримання парку Шевченка щороку потрібно понад 700 тисяч гривень.

За місяць мають привезти новий атракціон, назву якого адміністрація тримає в таємниці. Нині на місці громадського туалету в парку зводять двоповерхове кафе з дитячим майданчиком.

Зараз ви читаєте новину «Рівненські атракціони подорожчали на гривню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути