Ексклюзиви
субота, 08 вересня 2007 07:07

Ректора Постоловського оштрафували на 255 гривень

Державна інспекція праці у Рівненській області вимагає відставки ректора Рівненського державного гуманітарного університету, депутата облради 55-річного Руслана Постоловського. Міський суд Рівного притягнув його до адміністративної відповідальності через заборгованість із зарплати працівникам. Постоловського оштрафували на 225 грн.

— У навчальному закладі заборгованість понад три мільйони гривень, а 1300 працівників не отримали зарплати, — запевняє 44-річний начальник інспекції Михайло Бузинарський. — Зараз заборгованість за червень повністю погашена.

Руслан Постоловський каже, що проблема з виплатою виникла в 97% навчальних закладів України. Причина — парламент відхилив зміни до закону "Про освіту". Нововведення передбачали індексації розміру плати за навчання при підвищенні зарплати викладачів.

— Рішення суду оскаржуватиму, — виправдовується Постоловський. — Нині ми повністю розрахувалися з працівниками.

Губернатор області звернеться до міністра освіти та науки з вимогою звільнити Руслана Постоловського, якщо в університеті знову виникне заборгованість із зарплати.

Зараз ви читаєте новину «Ректора Постоловського оштрафували на 255 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути