четвер, 13 грудня 2007 07:06

П"ятеро чоловіків грабували багаті будинки

На початку грудня правоохоронці затримали п"ятьох осіб, які три місяці грабували оселі заможних волинян. Грабіжники відзначилися у "царських селах" Зміїнець і Липини Луцького району, а ще у Любомльському, Старовижівському й Ратнівському районах Волині. Також зловмисники побували на Рівненщині. Поки що відомо про 19 крадіжок, 14 із них було скоєно в Луцькому районі, дві — у Луцьку.

— Затримані — жителі Ковельського району. Найстаршому 28 років, наймолодшому — 19, — каже начальник відділу карного розшуку УМВС України у Волинській області Петро Мохнюк, 45 років. — Двоє чоловіків уже мали проблеми із законом, на момент затримання один із них перебував на підписці про невиїзд. Один із членів угруповання таксував у Ковелі, тому підозрювані мали у своєму розпорядженні два автомобілі — один із "шашечками".

Зловмисники грабували оселі через день по обіді й до восьмої години вечора. До районів чоловіки вирушали разом. У Луцьку й околицях діяли по двоє: водій зазвичай чекав у машині, а грабував досвідчений — уже раніше засуджений за квартирні крадіжки.

Таксі зупинялося поблизу елітного будинку, зловмисник перелазив через паркан, витискував шибку, виносив із оселі гроші, золоті прикраси та хорошу побутову техніку. Найбільша украдена сума — 50 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «П"ятеро чоловіків грабували багаті будинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути