Ексклюзиви
середа, 16 січня 2008 07:07

П"ять тисяч водіїв лишилися без роботи

Водії маршруток пікетували будівлю Закарпатської обласної ради та адміністрації. Внаслідок виконання Постанови Кабміну про заборону перевозити людей у переобладнаних із вантажних на пасажирські мікроавтобусах вони втратили роботу.

— Придбання та переобладнання таких автобусів обійшлося кожному приватникові дуже дорого, — розповідає перевізник з Ужгорода Юрій Будаш, 45 років. — Деякі взяли кредити, хтось продав квартиру. Маршрутки ми переобладнували за дозволом компетентної столичної служби, а роботу виконали кваліфіковані майстри підприємства, що має ліцензію. Ми ще й отримали висновок ДАІ, що все зроблено за стандартом.

— На Закарпатті п"ять тисяч "нестандартних" мікроавтобусів, — розповідає Василь Філіп із обласного управління ДАІ. — Ми попередили водіїв, що відтепер вони не можуть перевозити пасажирів такими автобусами.

Депутати обласної ради постановили клопотати перед Кабінетом Міністрів за відміну рішення попереднього уряду щодо заборони експлуатації таких транспортних засобів.

Зараз ви читаєте новину «П"ять тисяч водіїв лишилися без роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути