четвер, 16 жовтня 2008 07:12

Призовники не хочуть брати відстрочки

245 призовників із постраждалих від повені сімей Івано-Франківщини отримали відстрочки на рік. Державне замовлення на новобранців із області Міністерство оборони України скоротило до 530 осіб.

— У нас потерпіло багато сімей, — розповідає обласний комісар Геннадій Долгашов. — Проте більшість хлопців збирається служити й не брали цю відстрочку, щоб не втрачати час.

Із Прикарпаття відправили до Львівської та Київської областей понад 100 новобранців. Найбільше цьогоріч призивають юнаків із Івано-Франківського, Надвірнянського, Богородчанського, Калуського військових комісаріатів.

— Патологій у призовників багато. На тисячу хлопців десь 1600 захворювань, — продовжує Долгашов. — Це не означає, що всі хворі: в одного може бути три-чотири патології. Та призовників у нас вистачає. На Прикарпатті, порівнюючи з іншими регіонами, нормальний рівень придатності юнаків до армії.

Зараз ви читаєте новину «Призовники не хочуть брати відстрочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути