середа, 22 серпня 2007 07:12

Полковник Калмиков розбився на джипі

На міжнародній трасі Київ—Ягодин поблизу села Хворостів Любомльського району на Волині загинув у автоаварії обласний військовий комісар 43-річний Володимир Калмиков.

Аварія сталася суботнього вечора. Водій їхав на китайському джипі "Джілай-7151", який купив лише за тиждень до аварії. Разом із 35-річною дружиною Аллою та донькою Анастасією, 13 років, військовий комісар прямував на відпочинок на озеро Світязь. За селом полковник не впорався з керуванням. Іномарка злетіла в кювет і вдарилася в дерево. Чоловік загинув миттєво, скалічених пасажирів забрала "швидка".

— Комісар отримав водійські права лише торік, досі його возили на службовому авто. Імовірно, забракло водійського досвіду, — каже начальник відділу обласного ДАІ Віктор Главічка, 34 роки.

Джип злетів з дороги на порожній від машин трасі. Місцеві селяни кажуть, що в тому місці вже загинуло з 10 автомобілістів. Геологи називають відрізок шосе поблизу Хворостова геопатогенною зоною, де проходить підземний розлом земної кори.

Нині дружина та донька загиблого комісара заліковують переломи у Волинській обласної лікарні. У понеділок родичі покійного відправили труну з тілом загиблого на Донеччину, звідки був родом Володимир Калмиков.

Зараз ви читаєте новину «Полковник Калмиков розбився на джипі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути