Ексклюзиви
четвер, 16 грудня 2010 17:18

Плівкову теплу підлогу монтують під будь-яке покриття

— Винахіднику плівкової підлоги величезне дякую, — каже львів'янин Олесь Каплук, 34 роки. — Відколи встановили її у себе вдома, забули про холодну долівку. Ми живемо на першому поверсі, раніше підлога просто льодяна була. А тепер і діти, і ми ходимо босі, навіть кіт, який раніше спав лише на дивані, зараз любить полежати на голій підлозі.

Каплуки вмонтували у квартирі плівкову теплу підлогу "ХІСА". Це термостійка плівка з інфрачервоним випромінюванням.

— Інфрачервоні нагрівачі "XICA" можна використовувати на будь-яких поверхнях — підлозі, стелі, стінах, — розповідає Галина Гайдамашко, менеджер із продажу фірми "Савітар плюс". — Її можна монтувати під будь-які покриття — ламінат, лінолеум, паркетну дошку чи ковролін. Нагрівальна плівка покрита особливим ламінуючим полімерним складом, тому стійка до високих температур, має високі протипожежні та електроізоляційні властивості. Така підлога не обпікає, а м'яко та комфортно гріє.

Монтувати плівковий обігрів просто. Спочатку треба скласти план-схему приміщення, щоб обрати довжину нагрівальних смуг. Довжина однієї смуги не повинна перевищувати 10 м для плівки завширшки 500 мм і 6 м для плівки завширшки 800 мм. Для основного обігріву потрібно покрити не менше 70% загальної площі приміщення, для додаткового — не менше 45%. Плівку з проводами з'єднують контактні кліпси. Спеціальним вінілмастичним скотчем ізолюють контакти кліпс і вільних кінців мідного провідника плівки. Система плівкового обігріву живиться від електричної мережі зі змінним струмом напругою 220 В.

— Така підлога дуже економна, — додає Галина Петрівна. — Заощаджує до 30 відсотків енергії у порівнянні з паливними бойлерами. Також можна зекономити на монтажних роботах.

Консультації з питань щодо монтажу чи експлуатації можна отримати у генерального дистриб'ютора в Україні — товариства "Савітар плюс"

Адреса: 02095, м. Київ, вул. Григоренка, 26а, оф. 365.

Тел./факс: 0(44) 222 69 86,

227 94 21.

Е-mail: [email protected]

www.rexva.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Плівкову теплу підлогу монтують під будь-яке покриття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути