Ексклюзиви
пʼятниця, 21 вересня 2007 07:06

Під час перегонів "хонда" врізалася у фуру

Студент Тернопільського технічного університету Назар Ракоча, 19 років, зіткнувся власним автомобілем "хонда" із вантажним автопоїздом "ДАФ" 43-річного Миколи із Мукачевого Закарпатської області неподалік села Смиківці під Тернополем.

Старший інспектор обласної ДАІ Микола Лецкалюк каже, що перед аварією дві іномарки влаштували на дорозі перегони.

— Юнаки з бару неподалік навіть чули, як хтось скомандував "На старт!" при виїзді з Тернополя, — розповідає Микола Лецкалюк. — Через 20 хвилин сталося зіткнення на зустрічній смузі. Водій "хонди" вискочив під колеса, виконуючи обгін.

Вантажівка настільки понівечила іномарку, що інспектори кілька хвилин встановлювали модель легковика. Фура розчавила "хонду" і перекинулася в кювет. Уламки машин розсипало на півкілометра.

19-річну студентку Тернопільської медакадемії Валентину Козак із понівеченої іномарки дістали вже мертвою. Назара Ракочу в коматозному стані доправили в лікарню. Медики кажуть, що хлопцеві головне витримати наступні чотири дні.

Через 6 год. після автокатастрофи на цій же ділянці дороги Ігор Вітенко, 37 років, на "Деу Сенс" зіткнувся на зустрічній смузі з "волгою". Водіїв доправили в лікарню.

Зараз ви читаєте новину «Під час перегонів "хонда" врізалася у фуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути